SERVIS

imgProdaja alata koji najbolje odgovaraju potrebama kupaca - to za nas nije dovoljno. Alati moraju imati podršku iza sebe u vidu servisa - a toj reči mi dajemo vrlo široku dimenziju.


imgServis znači ne biti samo neko sa kim je lako razgovarati, već neko sa kim je vredno razgovarati. Zato imamo visoko obučeno osoblje spremno da razgovara o svakom vašem problemu.


Naš servisni centar vam omogućava stručni program pregleda, testiranja i održavanja proizvoda. Takođe možete dobiti savete o projektovanju i opremanju sopstvenog servisnog odeljenja, kao i obuku za servisno osoblje.


Oprema za testiranje, podaci sa testova, priručnici za reviziju i tabele sa alatom - to su samo neke stavke koje postoje da bi se obezbedile efikasne opravke i odravanje alata u vašim radionicama. Za te svrhe postoji takođe tehnika dokumentacija, liste rezervnih delova i materijal za obučavanje.


img img img img img


Servis obavljaju stručni kadrovi koji se obučavaju u inostranstvu od strane principala, a koji vrše stalnu obuku servisera za pravilnu primenu u adekvatnim uslovima krajnjeg korisnika i servis istih.

*Redovno, prema rokovima koji su zapisani u dokumentaciji za svaki alat, vršite tekuće održavanje vašeg alata.
*Vršite redovno štelovanje za alat od koga se očekuje preciznost.
*Uvek koristite originalne rezervne delove i servisne garniture kako bi ste stalno održavali bezbednost na radu i postizali visoke radne učinke.
Copyright © 1991 - 2013, sva autorska prava zadržava J&V Finishing , u čijem je vlasništvu web sajt www.finishing.co.rs